Op zoek naar een hovenier voor uw tuinverzorging?

Zoekt u niet verder!Tuinverzorging is een vorm van aandacht en onderhoud om uw tuin mooi te houden. Hoveniersbedrijf HelsenTuinen uit Huissen helpt u graag met de volledige verzorging van uw tuin! Wij zijn actief in de regio van Lent en komen ook graag bij u voor uw tuinonderhoud. Kan u tuin verzorging gebruiken? Bel gerust voor al u vragen. Wij staan altijd klaar voor mensen die vragen hebben over beplanting en andere zaken. Om u zo compleet mogelijk te helpen raden wij u aan om is te kijken naar de volgende punten:

  • Hoe staat het met de beplanting?
  • Is de bestrating nog in goede staat?
  • Wat is de conditie van u gazon?

Deze punten helpen ons om u het beste advies voor uw tuin te geven. Iedere tuin is namelijk anders, daarom hebben wij ook onderhoud op maat. Samen met u zullen we kijken naar de tuin om te zien waar de tuin belang bij heeft. De grond kan bijvoorbeeld iets minder gunstig zijn dan gedacht. Indien dit het geval is kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het bemesten van uw tuin. Dit zal invloed hebben op de groei van de planten in combinatie met de gezondheid van de planten. Ook het verwijderen van onkruid en het snoeien van planten valt onder de verzorging van uw tuin.

tuinverzorging lent

Onze service

Wij van HelsenTuinen staan bekent om meerdere services. Van het tuinontwerp tot het tuinonderhoud van uw tuin. Wij helpen u graag op alle vlakken. Als vakbekwaam hoveniersbedrijf uit Gelderland kunt u ons benaderen voor uw tuin. Wij werken namelijk niet alleen in de regio maar ook bij u in de buurt.

Begin met het verzorgen!

Wij helpen uw graag met tuinverzorging in Lent. Heeft u nog vragen? Neem gerust hier contact met ons op!