tuinrenovatie lingewaardTuinrenovatie Lingewaard

Is uw tuin toe aan een renovatie? HelsenTuinen is het hoveniersbedrijf dat u in Lingewaard hierbij kan helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van tuinen die een tuinrenovatie ondergaan. Maar ook om dit bij nieuwe tuinen te doen. Wat het project ook is, HelsenTuinen maakt van u tuin, uw tuin.

Voor het ontwerpen van uw tuin voordat de renovatie kan beginnen nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Dit kan bij ons of op de gewenste locatie. Dit is om de wensen die u heeft te inventariseren om zo een aansluitend ontwerp te realiseren. Geen idee wat u wilt veranderen? Kijkt is in u tui naar de volgende dingen:

  • Zijn de planten in een goede conditie?
  • Wat is de hoeveelheid onkruid?
  • Is de bestrating schoon of versleten?
  • Wat zou u graag anders willen?

Start de tuinrenovatie!

Na het ontwerpen van uw tuin kan de tuinrenovatie beginnen. Het hoveniersbedrijf HelsenTuinen bespreekt met u hoe zij te werk zullen gaan. Mocht u bijzondere wensen hebben, dan is dit geen probleem. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste.  Wanneer de renovatie voltooid is bieden wij u de mogelijkheid om ons het tuinonderhoud te laten doen. Dit om de tuin langer mee te laten gaan. Heeft u zelf nog vragen over het onderhoud of wenst u advies? Wij helpen u graag!

Inspiratie nodig voor uw tuinrenovatie?

Zoekt u inspiratie voor uw tuinrenovatie in Lingewaard? Dan nodigen wij u graag uit om onze projecten HIER te bekijken. Kijk hier bijvoorbeeld naar de tuinen die wij eerder hebben aangelegd en de ornamenten die deze tuinen bevatten. Ook raden wij u aan om naar de volgende dingen te kijken:

  • Vijvers
  • Tuin- en erfafscheidingen
  • Beplanting

Dit om uw tuin zo vorm te geven dat deze exact aansluit bij uw wensen.

Ga voor de tuinrenovatie!

Vind u het tijd voor een tuinrenovatie en woont u in Lingewaard? HelsenTuinen is het adres voor alles op het gebied van tuinen. Wilt u meer weten? Neem dan nu contact met ons op!