tuinontwerpstudio

Tuinontwerp geschiedt in fasen. De eerste fase van het tuinontwerp is het zogenaamde schetsontwerp, dat door middel van een digitaal tekenprogramma wordt gepresenteerd.
Gangbaar is dat er één à twee schetsontwerpen gemaakt worden. Hier kunt u in een volgend gesprek uit kiezen. Een van de ontwerpen wordt dan, na eventueel te zijn aangepast aan uw wensen, verder uitgewerkt.

Beplantingsplan en eventueel Verlichtingsplan

Wanneer het ontwerp is uitgewerkt, kan er gekozen worden voor een passend beplantings- en verlichtingsplan om uw tuin de ultieme uitstraling te geven waar u naar zoekt. Wij houden hierbij rekening met persoonlijke wensen en grondsoort binnen uw tuin.

Uitzoeken van de Materialen

We doorlopen met u de mogelijkheden die het gekozen ontwerp biedt. Veruit de meeste materialen voor in uw tuin, zijn aanwezig bij Intratuin Elst & Malden. Samen met onze vakbekwame hoveniers kijken wij naar de materialen die aan de wensen van u voldoen. Ook als u nog geen idee heeft wat u zoekt kunt u vrij rond kijken naar wat wij te bieden hebben. Als u advies wilt hebben over de voordelen van bepaalde materialen dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Graag zorgen wij voor een tuin die aansluit bij uw wensen zodat de tuin voor u ook een plek wordt waar ontspannen kan worden.

Tuinschetsuur

U kunt vrijblijvend gebruik maken van één uur schetsen samen met een van onze tuinarchitecten. Maak hiervoor een afspraak bij u thuis of op ons plantencentrum.

Tuinontwerp

Voorbeeld 3D tuinontwerp:

Bekijk meerdere voorbeelden.