Tuinonderhoud

Is uw tuin eenmaal aangelegd, dan assisteren wij u graag bij het tuinonderhoud. Tuinonderhoud kan beperkt blijven tot het snoeien van een boom of een voorjaarsbeurt. U kunt er ook voor kiezen het complete tuinonderhoud aan ons uit te besteden. In beide gevallen bent u ervan verzekerd dat uw tuin in goede conditie blijft! Indien u het complete tuinonderhoud aan ons over laat, zal door onze specialisten bekeken worden welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin past. Vervolgens wordt door ons een geheel vrijblijvende offerte gemaakt, deze offerte zal vervolgens worden vertaald in een onderhoudscontract.

Naast particuliere tuinen, verzorgen wij ook bedrijfstuinen. Deze tuinen zijn het visite kaartje voor bezoekers wanneer zij u bedrijf bezoeken. Ook is dit voor u werknemers een plek om in de zomer eventueel buiten te zitten in de pauze’s. Op deze momenten is het van groot belang dat de tuin er top uitziet!

Met dit onderhoud van uw tuin bent u verzekerd van een tuin welke op ieder moment van het jaar in topconditie is. Op deze manier kunt u nog meer genieten van uw tuin.

Vragen over tuinonderhoud?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij van Helsen Tuinen helpen u graag verder!