Erf- en tuinafscheiding

Het effect van een Erf- en tuinafscheiding

In vrijwel elke tuin wordt gewerkt met schuttingen, hekwerken of hagen. Naast sierwaarde in uw tuin geeft erf- of tuinafscheiding ook een stuk privacy in uw tuin. Bij erf- en tuinafscheiding kunt u denken aan een schutting, hekwerk, schanskorven, hagen, etc. Tevens zijn er velerlei opties op het gebied van materialen.
Denk bij de materialen is aan hoe de impact van het materiaal op het complete plaatje kan zijn. Een donkere schutting achter witte planten geeft een extra nadruk op de planten. Deze komen door het contrast veel meer naar voren!

Uw Tuin Hoveniers kan u adviseren welke erf- en tuinafscheiding het beste bij u en uw tuin past. Of dit nu onderdeel van het ontwerp is van uw geheel nieuwe tuin of als het gaat om de erf- en tuinafscheiding in uw bestaande tuin: wij staan voor u klaar!

Greenwall geluidsschermen

Met de geluidsschermen van Greenwall kunnen wij u een geheel andere vorm van erf- en tuinafscheiding verzorgen. Greenwall is een verzameling direct groene, zichtontnemende en/of geluiddempende erfafscheidingen voor optimale privacy in uw tuin. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Op zoek naar een afscheiding van uw erf of tuin? Neem gerust hier contact met ons op!