De beplanting in een tuin is sfeerbepalend en persoonlijk. Uw Tuin Hoveniers helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes in beplanting. Wij denken verder bij uw wensen over bijvoorbeeld kleuren en geuren en baseren ons ontwerp hierop. De beplanting van uw border, perken, (verhoogde) plantenbakken of bijvoorbeeld hagen is bij ons in goede handen. Niet iedere tuin is gelijk. Daarom helpen wij u graag met de tuin om deze te personaliseren.

De beplanting

Beplanting speelt hier in een grote rol. De één houdt van grote planten terwijl de ander juist kleinere planten praktischer en mooier vind. Ook de kleur van de planten verschilt net zoals het seizoen waarin deze zullen bloeien. Dit zijn allemaal punten waar rekening mee gehouden met worden tijdens het maken van een beplantingsplan. Het is niet alleen de locatie van de planten die hierbij komt kijken. Wij zullen kijken naar de bestrating in de tuin net als alle andere ornamenten. 

Planten kunnen namelijk het verschil maken in uw tuin. Daarom moet er op veel dingen gelet worden. Denk bijvoorbeeld aan eventuele vijvers en terassen. Deze kunnen prachtig aangekleed worden met de juiste planten. 

 

 

 

beplanting tuinaanleg

Wilt u weten wat beplanting voor uw tuin kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik hier!