U kunt terecht bij Intratuin Elst & Malden welke gespecialiseerd zijn in een zeer ruim assortiment aan planten en tuinmaterialen.

Assortiment planten:
  • Vaste planten
  • Heesters
  • Bomen
  • Fruitplanten
  • Waterplanten
Tuinmaterialen

tuin-plantenwinkel

 

 

Advies:

Niet alleen tuinmaterialen en producten staan in ons assortiment maar ook voor advies kunt u bij ons terecht. Intratuin Elst & Malden staat bekend om zijn vakbekwame medewerkers, die ‘echt’ verstand van zaken hebben.

Medewerkers op het tuincentrum zijn zelf plantenliefhebbers en hebben een grote kennis op het gebied van assortimentskeuze.

Zij kunnen u adviseren bij het inrichten van een border in uw tuin. Het op maat gemaakte beplantingsplan kan ter plekke worden ingevuld samen met een van onze medewerkers. Wij werken ook met zogenaamde borderconcepten die gepresenteerd staan in de winkel.

Bestrijding:

Naast het juiste beplantingsadvies, helpen wij u ook graag met het voorkomen of bestrijden van ziekten en plagen in de beplanting als schimmels en luis en bemestingstekorten. Een goed advies vooraf is van groot belang voor het slagen van een mooie border.

Algemeen:

Niet enkel en alleen met het aanvullen en het onderhouden van uw tuin met materialen uit het tuincentrum kunnen wij u helpen. Wij zijn als hoveniersbedrijf ook het adres voor zaken zoals tuinontwerp. HelsenTuinen beschikt namelijk over een eigen tuinontwerpstudio. Hier worden uw wensen in kaart gebracht en uitgewerkt tot een persoonlijk tuinontwerp. Een ontwerp kan bij ons ook uitgewerkt worden. Of het nu oom een compleet nieuwe tuin gaat of om een tuin die gerenoveerd moet worden. Wij zijn specialisten op het gebied van tuinaanleg. Van A tot Z zullen wij uw tuin verzorgen en al het onnodige hier bij ook milieu bewust afvoeren. Zo kan u meteen genieten van u nieuwe tuin!

Onderhoud:

Wanneer uw tuin onderhouden moet worden dan kan u ook bij ons terecht. Ons assortiment binnen de tuin-plantenwinkel voorziet u van gereedschap om bijvoorbeeld te snoeien maar ook voor bemestingsmiddelen kunt u hier terecht. Iedere tuin heeft zorg nodig, om iedereen hier bij te helpen kan u dus bij ons terecht voor materialen voor het tuinonderhoud. Ook wanneer u hier zelf geen tijd voor heeft kan u bij Helsen terecht. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het onderhoud van uw tuin!

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op Contact