Wij zijn TuinKeur gecertificeerd

 Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd!

Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

vinkje_tuinkeur 1. Professionaliteit
Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
 vinkje_tuinkeur 2. Betrokkenheid
Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
 vinkje_tuinkeur 3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
 vinkje_tuinkeur 4. Service:
Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
 vinkje_tuinkeur 5. Kwaliteit:
Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

 

 Ons werk

U kunt bij ons terecht voor alles wat met de tuin te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een hoveniersbedrijf dat u kan helpen met een tuinontwerp of opzoek bent naar planten voor uw tuin. Helsen Tuinen kan u helpen! In onze ontwerpstudio in Malden kunnen wij helpen om het beste te kiezen voor uw tuin. Geen enkele tuin is namelijk gelijk, net als de wensen van de mensen. Als TuinKeur gecertificeerd hoveniersbedrijf helpen wij u ook graag bij het aanleggen van uw tuin  en ook bij het tuinonderhoud

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die wij hebben uitgevoerd? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken bij onze tuinprojecten. Hier vindt u alle projecten die wij hebben mogen voltooien. 

Onze service

Wij van Helsen Tuinen gaan enkel en alleen voor het beste. Service is bij ons van groot belang. Bij vragen of andere zaken kan u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Voor meer info over TuinKeur klikt u hier…TuinKeur